Filmer

Under några år skapade vi nyårshälsningar i form av korta filmsnuttar på underbara Youtube. Nedan hittar du våra alster tillsammans med filmen om vårt besök på en av Göteborgs mindre serviceinriktade restauranger. Det mest fantastiska med restauranghistorien är att den är helt och hållet äkta! Det var som att vara med i dolda kameran när vi skulle käka lunch.

Vem vet, snart kanske det dyker upp en ny film till jul, påsk eller midsommar om andan faller på.

Sommarhälsning 2014
Under semestern på Koskär, Skaftö, passade Lars och Eric på att njuta av det varma havet och ön Slaktarens härliga klippor. Nog var det lite pirrigt att hoppa och dyka första gången, men efter några övningshopp gick det bättre. Resultatet blev en lite sommarhälsning.

Restaurangen – en serviceupplevelse
Filmen bygger på en verklig händelse i Göteborg, januari 2009. För att fira att sista tentan var avklarad slank vi in på en medelhavsrestaurang….. maten var inte någon hit, men upplevelsen lär vi aldrig glömma. Vad sägs om en snorkig servitör som hänvisar till baren när vi försöker beställa och som sedan själv dyker upp där, serverar vidbränd mat och som forcerat städar restaurangen medan vi fortfarande försöker njuta av maten. Frågan är om grabben gjorde något rätt? Dock blev det en underbar film som mycket väl kan användas som diskussionsunderlag.

Misslyckat nyårslöfte
Det gäller verkligen att inte ge upp om man bestämt sig för att genomföra något. Har ett nyårslöfte uttalats bör man gör allt i sin makt för att uppfylla det. Så är det bara. Se och lär på en som nästa provat allt.

Nyårshälsningar 2012

 Nyårshälsningar 2011

Nyårshälsningar 2010

Nyårshälsningar 2009