Banana Pudding

Ingredienser

8 bananer
2 paket Brago
1,5 liter vaniljsås

Vaniljkräm
6 äggulor
1 dl socker
0,75 dl potatismjöl
1 kryddmått salt
1 l mjölk
25 g smör
3 msk vaniljsocker

Montera Banana pudding
1. Varva kex och skivade bananer i en stor skål
2. Koka vaniljkräm. Blanda äggulor, socker, potatismjöl och salt i en stor, tjockbottnad kastrull. Häll på mjölken lite i taget så att det inte blir klumpar.
3. Sätt på värmen och vispa ordentligt hela tiden tills såsen tjocknar. Ta av såsen precis innan den börjar koka
4. Blanda i smör och vaniljsocker.
5. Häll den varma vaniljkrämen över kex och banaer i skålen.
6. Toppa med några kex som dekoration.
7. Låt puddingen vila i 5 minuter, men gärna i kylskåp över natten. Ät och njut.